ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

ΘΕΑΤΕΣ    ΣΤΙΣ   ΚΕΡΚΊΔΕΣ……..

Μία μεγάλη αθλητική γιορτή, που υμνεί  την προσπάθεια, τη δύναμη ψυχής και την αλληλεγγύη, με τη συμμετοχή 900 Αθλητών με νοητική υστέρηση- αναπηρία από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, διεξήχθη στο Λουτράκι στις 4-5-6/10/2022.

Για περίπου 1 εβδομάδα, η καρδιά του Λουτρακίου χτύπαγε στους ρυθμούς των  Special Olympics Hellas, με όλη την τοπική κοινωνία να συμμετέχει ενεργά και να χειροκροτεί την προσπάθεια των αθλητών μας, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 7 αθλήματα:Bocce, Ping Pong (Επιτραπέζια Αντισφαίριση), Κολύμβηση, Καλαθοσφαίριση, Ποδηλασία, Ποδόσφαιρο και Στίβος.

«Ένας κόσμος αγάπης με όλους νικητές».

Και κάπου εκεί, ανάμεσα σε  συλλόγους αθλητών, σε προπονητές, σε εθελοντές  βρεθήκαμε όλοι οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αλμυρής μαζί με τους δασκάλους μας, στο κλειστό γυμναστήριο Γαλανόπουλος και στη συνέχεια στο Sport Camp, για να τους χειροκροτήσουμε, να τους γνωρίσουμε και να στείλουμε το πιο ισχυρό μήνυμα ομαδικότητας, ένταξης  και κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

Τέλος, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας, συγχαίρει τον Παναγιώτη  Οντατζή, τον αδερφό του μαθητή μας Άρη  Οντατζή για την κατάκτηση της ΠΡΩΤΗΣ θέσης  (ΧΡΥΣΟ  ΜΕΤΑΛΛΙΟ)  στο άθλημα του Στίβου.

«Θέλω να νικήσω, εάν όμως δεν τα καταφέρω,

βοηθήστε με να προσπαθήσω με θάρρος»